Vi skaber
resultater

Teknisk designer

Teknisk designer bygge- og anlæg og Teknisk designer industriproduktion

Brænder du for at få spændende hverdag, og er du dygtig til at samarbejde tværfagligt, fleksibel og kan holde mange bolde i luften? Så skal du alvorligt overveje, om ikke det var noget at blive teknisk designer.

Det vil du lære 

På teknisk design arbejder du med tegneprogrammer og multimedieteknikker som 3-D print. Du skal havde gode matematiske evner og være god til at beregne, for mange af dine opgaver og de programmer og dokumenter, du arbejder med, er baseret på forståelse for bl.a. geometri.

Som teknisk designer er du projektlederens højre hånd. Du arbejder også tæt sammen med folkene i værkstederne, for det er dig, der beregner, konstruerer, illustrerer og visualiserer ingeniørens og arkitektens idéer, skitser og tegninger.

Du bliver typisk ansat i større produktionsvirksomheder, it-virksomheder eller ved rådgivende ingeniører, og du lærer at arkivere og holde styr på de mange tusind tegninger, som sådanne virksomheder ligger inde med. 

På en almindelig arbejdsdag bruger du næsten al tiden ved en computer, og du kommer til at kende og være superbruger på mange forskellige programmer og it-værktøjer inden for områderne el-, bygge- og anlægsvirksomhed, it- og fremstillingsvirksomhed, teknisk rådgivning og administration. 

Info
Startdato på GF2: 17.01.19
Startdato på Innovation, strøm & energirigtigt byggeri 12.08.19
Startdato på Industriel produktion & mekanik 12.08.19
Navn: Teknisk Designer bygge- og anlæg, Teknisk Designer industriproduktion.
Varighed: 3 år 6 mdr.
Trin og specialer: Industriel produktion og Bygge og anlæg
Adgangskrav: 9./10. klasse eller tilsvarende + karakteren 02 i dansk og matematik. Mulighed for skolepraktik og mulighed for ny mesterlære
Økonomi: SU og elevløn.
Fakta boks

Kursus i studieteknik For dig, der starter direkte på GF2

Funktioner
Geografisk placering
Aabenraa Stegholt 35-36 6200 Aabenraa

Nyheder

11.12.18 / Erhvervsuddannelse,EUX & Generel Elektrikeruddannelsen i Tønder Kom forbi tirsdag d. 18. marts fra kl. 15 Læs mere »
Se alle nyheder »