Tilmeld venteliste
Der er i øjeblikket ikke flere ledige pladser på det valgte kursus. Du kan skrive dig op på ventelisten, hvor du vil få en mail, når der igen er ledige pladser på kurset.
Du er nu tilmeldt
Vælg dato
21-5-2024 ( Stegholt 35 )
<p>Plantebaseret mad i professionelle køkkener</p> <p> </p>
<p>Plantebaseret mad i professionelle køkkener</p> <p> </p>
Plantebaseret mad i professionelle køkkener
Med kurset får du ny viden og nye færdigheder, som gør, at du kan planlægge og tilberede plantebaserede måltider med brug af grøntsager, kartofler, kornprodukter, frø og nødder i samspil med animalske produkter. Du lærer, hvordan man fremstiller plantebaseret mad ¿ med afsæt i sæsonens råvarer, som på én gang er velsmagende, ernæringsmæssigt fyldestgørende og klimavenlige.
Fag på dette kursus
21567 - Plantebaseret mad i professionelle køkkener
Læs mere »
Info
Ledige pladser:
16
Tilmeldingsfrist:
17-5-2024
Startdato:
21-5-2024
Slutdato:
23-5-2024
Varighed:
3
dage
Undervisningstid:
08:10-16:10 (fredag 13:10)
Pris:
402,00 kr
Kviknummer:
5374012156724002
Info
Kontaktperson
Maja Ågård Jørgensen
+4574124102
maaj@eucsyd.dk